SLUŽBA NÁVRHU KUCHYNE

29,00 EUR / ks

SLUŽBA NÁVRHU KUCHYNE

Kód: 3393506

29,00 EUR / ks


Tlač

Výrobca: MERKURY MARKET

Kód: 3393506

Dostupnosť iba v kamenných predajniach

Aby sme vyhoveli potrebám a očakávaniam všetkých zákazníkov, predajňa Merkury Market pripravila mimoriadne pohodlnú a modernú službu - návrh interiéru kuchyne v profesionálnom 3D programe. Dnes si s pomocou našich špecialistov môžete navrhnúť ergonomickú, elegantnú a funkčnú kuchyňu úplne od začiatku. Službu je možné poskytnúť počas stretnutia v jednej z predajní Merkury Market:
 

  •     Bratislava, Rožňavská 26
  •     Komárno, Á. Jedlíka 4947
  •     Košice, Pri prachárni 15
  •     Levice, Koháryho 99 a 99/A
  •     Lučenec, Zvolenská cesta 6134/42B
  •     Michalovce, Humenská cesta 43
  •     Nitra, Štúrova 69
  •     Nové Zámky, Dvorská cesta 2
  •     Prešov, Duklianska 11
  •     Trenčín, Bratislavská 441
  •     Trnava, Seredská 255/B
  •     Zvolen, Trňanská 1
  •     Žilina, Košická 14
     

 1. Objednajte si stretnutie s dizajnérom. Dohodnite si stretnutie s dizajnérom v jednej z kamenných predajní. Vyberte si termín, ktorý vám vyhovuje. Termín si môžete rezervovať v kamennom obchode Merkury Market podľa vlastného výberu. Pamätajte, že návrh prebieha len pri priamom stretnutí s dizajnérom vo vybranom kamennom obchode.

2. Dimenzujte miestnosť Pred plánovanou schôdzkou s dizajnérom si izbu sami zmerajte. Nezabudnite uviesť presné rozmery: výšku, šírku a dĺžku miestnosti, ako aj umiestnenie a rozmery okien, dverí, rozvodov vody, kanalizácie a plynu. Berte do úvahy, či sú v miestnosti svahy - ak áno, označte výšku kolenných stien.

 3. Vytvorte si dizajn vašej vysnívanej kuchyne Dizajnérska služba bude poskytnutá raz počas stretnutia s projektantom. Na základe vami pripravených meraní, vašich očakávaní a produktov dostupných na predajni vám dizajnér navrhne a predstaví kuchyňu v 3D vizualizácii. Počas služby budete môcť vykonávať akékoľvek zmeny tak, aby bol efekt plne uspokojivý.

 4. Kúpte si produkty použité v projekte Použite zoznam produktov, ktoré použil dizajnér vo vizualizácii kuchyne a zadajte objednávku v kamennom obchode.

5. Znížte náklady na dizajnérsku službu Cena za dizajnérsku službu je 99 PLN, ak chcete, aby bola služba bezplatná, objednajte si produkty použité vo vašej kuchyni za minimálnu sumu 2 000 PLN v hrubom.

Odporúčané výrobky
Ako zariadiť kuchyne zdobené v rôznych štýloch?

Ako zariadiť kuchyne zdobené v rôznych štýloch?

Kuchyňa je miestom, kde zvyčajne trávime veľa času. Pripravujeme v ňom jedlá, raňajkujeme, organizujeme alebo umývame riady a zakúpené výrobky z obchodu vykladáme do chladničky. Preto by mal byť váš kuchynský dizajn funkčný. Správne usporiadaný priestor..

Kuchynské skrinky - ako vysoko nad pracovnú dosku by mali byť umiestnené?

Kuchynské skrinky - ako vysoko nad pracovnú dosku by mali byť umiestnené?

Kuchynský nábytok by mal nielen dobre vyzerať, ale tiež poskytovať pohodlie pri používaní a ergonómiu práce pri pulte. Pri ich kúpe a montáži by ste preto mali vziať do úvahy pokyny týkajúce sa vzdialenosti medzi hornými skrinkami a hornou časťou a zvoliť

Kuchyňa s ostrovčekom - ako ju zariadiť?

Kuchyňa s ostrovčekom - ako ju zariadiť?

Malá alebo veľká kuchyňa - na tom nezáleží. Toto je miesto, ktoré je srdcom každého domu. Toto je jedno z miest, kde trávite najviac času. Ak radi varíte pre seba, rodinu a priateľov, viete, aké dôležité je správne usporiadať a rozvinúť svoj kuchynský ...