Ceresit montážna pena CT84 750 ml

10,99 EUR / ks 7,79 EUR / ks

Ceresit montážna pena CT84 750 ml

Kód: 1633003
tester
Ceresit montážna pena CT84 750 ml
LETÁKOVÁ AKCIA
Novinka

7,79 EUR / ks

10,99 EUR / ks
Tlač

Výrobca: CERESIT

Kód: 1633003

Dostupnosť momentálne nedostupné

Predpokladaná lehota dodania: cca 5 pracovných dní
(klikni a vyzdvihni - cca 24 hodín)

Značka:
PATTEX
Obsah balenia:
750 ml
Spôsob použitia:
použitie pištolou
Teplota prípravy:
0 do +40 °C

Jednozložkové nízkotlakové polyuretánové lepidlo na lepenie polystyrénových dosiek v komplexných systémoch Ceresit Ceretherm na izoláciu vonkajších stien budov (ETICS)

Vlastnosti: Účinnosť: do 10 m2 - až o 100% vyššia účinnosť ako tradičné cementové lepidlá, O 15% vyššia priľnavosť ako tradičné lepidlá cementu. Nízky tlak. Upevnenie už po 2 hodinách - výrazne urýchľuje izolačné práce. Pri použití systémov CT 84 a Ceresit Ceretherm sú zatepľovacie práce o 5 dní kratšie. Spracovateľný už od 0°C a aj pri vysokej vlhkosti - vhodný najmä pre práce vykonávané pri nízkych teplotách, kedy sa výrazne predlžuje doba schnutia cementových lepidiel. Ideálne pre zatepľovacie systémy (ETICS) - na nalepenie 1 m2 polystyrénových dosiek stačí 100 g lepidla CT 84, namiesto typických 5 kg v prípade cementových lepidiel. Lepšie tepelnoizolačné vlastnosti – v porovnaní s tradičnými cementovými lepidlami má CT 84 tepelnoizolačné vlastnosti podobné polystyrénu * v porovnaní s bežným cementovým lepidlom.

Oblasti použitia: Polyuretánové lepidlo Ceresit CT 84 Express je určené na lepenie polystyrénových dosiek v exteriéri v kontaktných systémoch stavebných izolácií Ceresit Ceretherm. Ceresit CT 84 Express je určený na použitie pri vykonávaní izolačných prác v novostavbách alebo pri zatepľovaní existujúcich budov.

Polyuretánové lepidlo Ceresit CT 84 je určené aj na lepenie polystyrénových dosiek EPS a XPS na podklady ako sú: drevo, OSB dosky, sklo, bitúmen, keramická tehla, betón, lakovaný a pozinkovaný plech, suchý a vodou upravovaný pórobetón, sadrokartónové dosky lepenky a na lepenie polystyrénových dosiek vo vrstvách v bežných a nízkoteplotných podmienkach.