Obývacia izba s kolekciou nábytku Solletico

10.09.2022

Krásna, pohodlná a funkčná obývacia izba je výkladnou skriňou každého domu či bytu. Veľká časť voľného času sa trávi práve v obývacej izbe, kde sú hostia pozývaní a trávia čas s rodinou a priateľmi. Vhodné vybavenie obývacej izby umožní nielen stretnutia, ale aj relax.

Pri hľadaní zaujímavých a estetických riešení sme pre našich zákazníkov vytvorili sériu produktov Solletico – presvedčte sa, aké sú tieto produkty atraktívne a rozhodnite sa pre ne ešte dnes!

 

Nábytok- Merkury Market

 


V tomto článku:

1. Prečo sa oplatí zariadiť obývaciu izbu nábytkom Solletico?

2. V ktorých štýloch interiéru sa Solletico predstaví najlepšie?

3. Aký druh nábytku do obývačky má séria Solletico?

4. Ako správne poskladať nábytkovú zostavu do veľkej obývačky?

5. Aký nábytok bude najlepší do malej obývačky?

6. Čo bude pasovať kolekcii Solletico?



 

Prečo sa oplatí zariadiť obývaciu izbu nábytkom Solletico?

Nábytok Solletico je kombináciou estetiky, funkčnosti a pohodlia používania. Vďaka svojmu jedinečnému vzhľadu sú ideálne pre klasické interiéry aj moderné obývacie izby. Ide tiež o mimoriadne univerzálne vybavenie, modulárny nábytok z kolekcie Solletico je možné medzi sebou ľubovoľne kombinovať, vďaka čomu vytvoríte kompozície dokonalé do malých aj veľkých obývacích izieb.

Krása nábytku Solletico je predovšetkým atraktívna farebná schéma. Predné časti vyrobené vo farbe dub Spica majú jedinečný originálny vzor rybej kosti. Korpusy nábytku sú vyrobené z dosky vo farbe Dub Bartex. Obe farby sú žiarivé a príjemné na pohľad, majú prirodzenú kresbu dreva a sú jedinečné, no napriek tomu veľmi elegantné a jemné. S takýmto nábytkom vám usporiadanie obývačky nespôsobí žiadne problémy!

Nábytok z kolekcie Solletico do obývacej izby je funkčný. K praktickému vybaveniu patria priestranné komody a skrine, veľký stôl a atraktívny konferenčný stolík. Takýto nábytok do obývacej izby vytvorí pohodlný priestor pre každú situáciu – či už keď odpočívame sami, s rodinou alebo keď prijímame hostí.

Solletico je bezpochyby unikátne vybavenie. Tento nábytok nájdete len v našej ponuke!

Pri hľadaní inšpirácie na usporiadanie obývačky nezabudnite na náš návrh a určite si prezrite naše kolekcie nábytku, vrátane kolekcie Solletico.

 

Nábytok- Merkury Market

 

V ktorých štýloch interiéru sa Solletico predstaví najlepšie?

Solletico je veľmi všestranný nábytok. Vďaka atraktívnym farbám, jemným odtieňom a príjemnému vzoru prírodného dreva sa modulárny nábytok z kolekcie Solletico dokonale hodí do každej obývačky.

Klasický interiér očaria farby a vzor dreva, ale aj atraktívna rybia kosť na čelách vitrín či komôd. V takomto tradičnom interiéri Solletico dokonale zapadne. V klasickej izbe Solletico môžete umiestniť ľahkú pohovku na pozadí bielych stien a svetlej podlahy z prírodného dreva.

Nábytok z kolekcie Solletico prospeje aj moderným interiérom. Nábytok Solletico samozrejme skvele doplní usporiadanie obývačky v modernom štýle. V modernej obývačke zaujmú jednoduchými, no elegantnými líniami a geometrickou štruktúrou.

Séria Solletico dokonale zapadne aj do interiérov, ktoré sú zariadené v industriálnom štýle. Zariadenie tam poteší vzorom a farbou prírodného dreva a čiernymi nohami. Kombinácia kovových nôh a dreva sú charakteristické znaky podkrovného štýlu, vďaka ktorému Solletico dokonale zapadne do industriálnych interiérov.

Nábytok sa pre svoj univerzálny vzhľad skvele hodí aj do rustikálnej, vidieckej a provensálskej obývacej izby. S jeho pomocou je možné zariadiť nielen obývaciu izbu, ale aj ďalšie miestnosti v celom dome - modulárny nábytok Solletico bude ideálny pre mládežnícku izbu, domácu kanceláriu alebo spálňu.

 

Aký druh nábytku do obývačky má séria Solletico?

Solletico je veľmi rozsiahla séria nábytku. Zostavy nábytku Solletico urobia z obývacej izby jedinečné miesto ako stvorené na oddych a stretnutia. Séria Solletico je rôznorodý nábytok do obývačky. Séria obsahuje predovšetkým komody, vysokú 4D komodu a jej mierne nižšiu verziu. Okrem komôd nájdete aj TV skrinky a ladiace panely s policami. Regály a vitríny sú možnosťami na uloženie osobných vecí a krásne vystavenie ozdôb a dekorácií.

V sérii Solletico nájdete aj konferenčný stolík a stôl. Aranžmán doplňte pohovkou a jedálenskými stoličkami a užite si plne funkčnú obývačku, ktorá vás nadchne svojou krásou a komfortom používania. So Solletiko si môžete zariadiť obývačku presne tak, ako chcete.

Hľadáte inšpiráciu? Pozrite si fotografie produktov, ktoré vám ukážu, ako atraktívne vyzerá kolekcia Solletico v rôznych interiéroch!

 

Komody- Merkury Market

 

Ako správne poskladať nábytkovú zostavu do veľkej obývačky?

Veľká miestnosť znamená skvelé príležitosti. Vo veľkej obývačke sa bude hodiť prakticky všetok obývačkový nábytok z kolekcie Solletico - ako komody a regály, tak aj TV skrinky ako aj stôl a konferenčný stolík. Oddeľte miesto v miestnosti, vymedzte zóny pre odpočinok (s pohovkou, TV skrinkou a TV) a pre stretnutia (so stolom).

Do veľkej obývačky môžete umiestniť viac ako jednu vitrínu a komodu. Skrine by mali byť umiestnené vo forme obývacej steny alebo umiestnené vo vhodných bodoch interiéru tak, aby boli esteticky atraktívne a dobre slúžili obyvateľom.

Stojí za to kombinovať veľkú obývaciu izbu s jedálňou. Jedáleň bude reprezentovaná predovšetkým stolom a stoličkami ladiacimi so stolom. Kúpte si drevené stoličky k sérii Solletico, môžu to byť modely s čalúnením.

 

Aký nábytok bude najlepší do malej obývačky?

V menšom priestore si dávajte väčší pozor na to, aký nábytok je v priestore umiestnený. Príliš veľa vybavenia spôsobí, že obývacia izba bude pôsobiť stiesnene a neporiadne. Okrem pohovky sem umiestnite nábytok zo série Solletico - konferenčný stolík, TV skrinku, vitrínu a poličku. Malá kolekcia bude pôvabnejšia, nezaplní priestor a umožní vám oddych.

Vyberte si verzie komody a regálu, ktoré zapadnú do miestnosti. Skrinky by nemali byť príliš veľké, v sérii Solletico sú vitríny a komody dostupné v dvoch verziách, preto do malej obývačky voľte radšej tie menšie. Príliš veľké regále a komody sa do malej miestnosti jednoducho nezmestia, interiér sa potom zbytočne preplní.

 

Čo bude pasovať kolekcii Solletico?

Kolekcia Solletico je jedinečným vybavením - krása, elegancia a jednoduchosť dopomôže k nábytku ladiť s mnohými štýlmi interiéru, veľkých i malých obývačiek, bude sa hodiť aj do kancelárie, izby pre mladých či spálne. Vhodné doplnky zvýraznia vybraný štýl interiéru, preto stojí za to zamerať sa na dobrý výber doplnkových prvkov. Naša ponuka zahŕňa neutrálne doplnky: rodinné suveníry, fotografie a rastliny.

Kolekcie nábytku Solletico s takýmito prvkami dobre ladia. Na dosiahnutie správneho štýlu interiéru sa oplatí použiť textílie - prikrývka alebo závesy v správnej farbe a so zaujímavými vzormi môžu výrazne zmeniť vzhľad obývačky!

 


 

Inšpirujte sa!

 

Aký nábytok do obývacej izby v škandinávskom štýle? Perly škandinávskeho štýlu


Ako lacno zariadiť kuchyňu?


Každodenná dekorácia stola v obývacej izbe - inšpirácie

Späť