Novinky v aranžovaní kúpeľne - leto 2024

08.06.2024

Pozrite sa, čo je nové v interiérovom dizajne! Módne kúpeľne na leto 2024 potešia nielen jedinečnými farbami a vzormi, ale predovšetkým inovatívnymi riešeniami. Čo sa počíta predovšetkým, je funkčnosť a jednoduchosť použitia! V módnych návrhoch kúpeľní na leto 2024 sú riešenia, ktoré sú praktické a robia miestnosť pohodlnejšou.

Zaujímavé je, že zmena vzhľadu kúpeľne s využitím nových riešení nebude taká náročná a drahá! V módnej kúpeľni možno steny a vybavenie vymeniť a prispôsobiť novým trendom a vlastným preferenciám za pár okamihov a za nízku cenu!

Novinky v aranžovaní kúpeľne - leto 2024


V tomto článku:

1. Módna kúpeľňa na leto 2024

2. Novinky pre módne interiéry

3. Moderné spôsoby rozvoja stien

4. Najnovšie trendy v kúpeľniach - funkčná keramika

5. Armatúry – pretože diabol sa skrýva v detailoch



Módna kúpeľňa na leto 2024

Leto 2024 je čas na odvážne kroky a inovatívne riešenia. V roku 2024 sa módne interiéry vyznačujú vysokou funkčnosťou a módne farby sú výrazné farby, ktoré prekvapia a potešia. Je dobré upozorniť, že módne farby stien nie sú len dlažby, ale aj vodeodolné obklady stien a nátery odolné voči vlhkosti.

V interiérovom dizajne sa módne motívy leta 2024 objavujú ako v podobe pestrých farieb, tak aj praktického minimalizmu. V interiérovom dizajne sú módne aj nadčasové biele. Okrem farieb je tu hra s formou a textúrou. Farby, vzory a textúry sa objavujú všade – na stenách a podlahách, ako aj na armatúrach a kúpeľňovej keramike.

Dôležitá zostáva jedna vec – skvelá funkčnosť. Trendy v kúpeľni sa môžu meniť, ale je dôležité zaviesť do interiéru módne a praktické riešenia.

Novinky pre módne interiéry

Farby a vzory môžu potešiť, no treba ich na niečo umiestniť. Tu vstupuje do pozornosti náš obchod – Merkury Market vám dokáže poskytnúť najnovšie produkty, ktoré potešia formou a funkčnosťou. Pokiaľ ide o kúpeľňový dizajn, sme na špičkovej úrovni. Presvedčte sa, že prvky kovania, keramiky, ako aj povrchových úprav stien a podláh budú v interiéri módne.

Novinky pre módne interiéry

Moderné spôsoby rozvoja stien

Pri usporiadaní módnych kúpeľní je dôležité dokončiť steny a podlahy. Najčastejším rozhodnutím je položiť dlaždice. Nie je to však jediný spôsob, ako povrch dokončiť! Leto 2024 sa zameriava na moderné, inovatívne a prekvapivé riešenia, a preto sa do kúpeľní dostávajú nielen obklady, ale aj tapety, farby a panely.

Moderné vzory a farby obkladov do kúpeľne

Leto 2024 ohromuje množstvom vzorov a farieb. Módne farby materiálov majú prekvapiť, no zároveň vytvoria zázemie pre praktický priestor. Medzi obkladmi do kúpeľne je módna glazúra v jasných farbách, odtieňoch bielej, svetlošedej a béžovej.

Na stenách sú aj vzory. Najmódnejšie návrhy interiérov využívajú prírodné vzory. Dlažba teda imituje mramor, prírodný kameň, pieskovec, travertín a prírodné drevo. Materiály nie sú všetko, čím nás príroda dokáže potešiť, preto sú v móde aj obklady s kvetinovými vzormi či obklady s motívom vĺn a piesku.

Panely sú módne aj v interiérovom dizajne – pozrite sa, čo odlišuje produkty SPC

Novinky, ktoré nás potešia na leto 2024, sú predovšetkým nástenné panely SPC. Vyznačujú sa mimoriadnou pevnosťou a stabilitou. Skladajú sa z niekoľkých vrstiev, ktoré zabezpečujú ich pevnosť a odolnosť voči poškodeniu. Dekoratívna vrstva dokáže imitovať rôzne materiály, prírodné aj umelé a vďaka vysokej odolnosti proti vlhkosti sú panely ideálnym riešením do módnych kúpeľní.

Zaujímavosťou je, že ich montáž je rýchla, jednoduchá a nevyžaduje rozsiahle a odborné znalosti. Je preto dokonalým riešením pre rýchlu zmenu v kúpeľni a pre zavedenie módnych riešení do miestnosti. Ak chcete v krátkom čase zariadiť módnu kúpeľňu, stenové panely SPC sú dobrým nápadom.

Vodotesné farby a tapety do kúpeľní - módna kúpeľňa v nevšednom vydaní

Prekvapivými a inovatívnymi riešeniami sú aj moderné produkty. V kúpeľniach sa čoraz častejšie nepoužívajú dlaždice, ale iné spôsoby vytvárania estetických stien. Farby a tapety sú späť v prospech. Moderné výrobky sú odolné voči vlhkosti, vďaka čomu sa osvedčia aj vo vlhkých priestoroch kúpeľní.

Moderné spôsoby rozvoja stien

Najnovšie trendy v kúpeľniach - funkčná keramika

Je ťažké si predstaviť kúpeľňu bez keramiky. Umývadlá, vane, toalety, sprchové vaničky – to sú prvky interiérového dizajnu, vďaka ktorým je kúpeľňa funkčná. Trendy v kúpeľni sú viditeľné aj v podobe týchto produktov.

Keď na stenách kraľujú farby a vzory, keramika sa vyznačuje skôr jednoduchou formou a jemnými líniami. Klasická belosť keramiky nie je nadčasová, no pre tých, ktorí očakávajú niečo prekvapivé, je tu aj ponuka keramiky so zlatým, čiernym alebo farebným zdobením.

Najnovšie trendy v kúpeľniach - funkčná keramika

Armatúry – pretože diabol sa skrýva v detailoch

Pri zariaďovaní módnych kúpeľní na leto 2024 by ste nemali zabúdať ani na armatúry. Tieto zdanlivo nedôležité prvky kúpeľňového interiéru môžu radikálne zmeniť charakter miestnosti.

Na leto 2024 žiaria armatúry ako nikdy predtým! Obzvlášť obľúbené sú zlaté a strieborné batérie. Pre kontrast s bielou keramikou sú v kúpeľni umiestnené aj čierne alebo antracitové armatúry.

Späť