Najlepšie textílie na vianočný darček

17.11.2022

Vianoce sú obzvlášť teplé rodinné obdobie. O dobrú atmosféru sa postarajú chutné jedlá, radostné vianočné koledy, ale aj vianočné darčeky, ktoré sa navzájom rozdávajú.

Vysnívaný darček môže vyzerať inak, napokon aj členovia rodiny majú iné záujmy a charaktery. Zaujímavý darček môže urobiť vašej rodine a priateľom veľa radosti a zdôrazniť atmosféru Vianoc. Vianočným darčekom môže byť zaujímavá vychytávka, malá dekorácia alebo niečo naozaj veľké a drahé.

V posledných rokoch sa stal obľúbeným malý, ale praktický darček, ktorý sa bude členom domácnosti hodiť v každodennom živote. Perfektný bude nerezový termohrnček alebo súprava príborov, no v poslednej dobe sa ako vianočný darček skvelo darí textilu.

Internetový obchod Merkury Market ponúka množstvo produktov, ktoré sú pre tento rok skvelé ako vianočný darček pre ženy ako aj pre mužov. Pozrite sa, čo sme pripravili!

 

Bytové dekorácie- Merkury Market

 


V tomto článku:

1. Je textil dobrý nápad na vianočné darčeky pre deti, rodinu, známych či príbuzných?

2. Aké vianočné darčeky môžete pripraviť s textilom?

3. Pre koho bude vianočný darček v podobe textílii najvhodnejší?

4. Ako pekne zabaliť textil na Vianoce?



 

Je textil dobrý nápad na vianočné darčeky pre deti, rodinu, známych či príbuzných?

Skvelé vianočné darčeky nemusia byť vôbec drahé ani veľké. Malé vianočné darčeky zdôraznia charakter jedinečnej atmosféry a umožnia prežiť výnimočné chvíle s vašimi príbuznými, rodinou a priateľmi. Na sviatky si môžete vybrať rôzne darčeky, medzi nimi budú perfektné všetky druhy látok.

Textil sú jednoduché, ale veľmi praktické vianočné darčeky. Takýto darček si môžete kúpiť bez veľkého váhania. Praktické textílie sa budú hodiť v každej domácnosti a byte, takže domácim určite postačí aj takýto funkčný darček.

 

Aké vianočné darčeky môžete pripraviť s textilom?

Jedinečný vianočný darček je darček, ktorý je darovaný od srdca milovanej osobe. Pri príležitosti sviatkov môžete darovať rôzne textílie. Vianočný darček môže byť vyrobený z rôznych prvkov.

Mäkké a teplé deky pre každého

Deky sú skvelým darčekom na Vianoce. Teplé a mäkké deky sú užitočným prvkom bytového zariadenia, takže takýto darček bude fungovať v každom prípade. Deky môžu byť hrubšie alebo tenšie, viac či menej dekoratívne. Vzhľadom na veľké rozpätie cien tohto sortimentu je jednoduché vybrať si aj niečo podľa vlastného vrecka.

Teplá deka urobí radosť malým aj veľkým. Je skutočným hitom medzi darčekmi! Jednak môže slúžiť ako veľmi praktický prvok najmä na chladné večery, ale dobre poslúži aj ako atraktívna dekorácia obývačky či spálne.

Obrusy, behúne a dečky

Slávnostný darček môže zahŕňať aj krásne obrusy alebo stolové doplnky. Pekná látka s vianočnou tematikou bude dokonalá! Takýto vianočný darček určite vyčarí úsmev na tvári každej gazdinky. V prípade obrusov a behúňov sa oplatí zvoliť model z odolných materiálov, ktorý bude odolný aj voči škvrnám.

Prehoz na posteľ alebo rozkladaciu pohovku

Všetky druhy prehozov budú dobrým nápadom na vianočné darčeky. Krásny prehoz dokáže jedinečným spôsobom zdôrazniť charakter spálne. Z tohto dôvodu sa oplatí tieto produkty prispôsobiť štýlu interiéru domu obdarovaného.

Ak si nie ste istá, či sa kupovaný textil bude páčiť a bude ladiť so zvyškom dekorácií, stavte na univerzálny jednoduchý model vo svetlých, béžových alebo šedých odtieňoch. Prehozy poslúžia aj v obývačke, aj tu sa rovnako ako v prípade spálne oplatí vybrať dobrý darček alebo kúpiť niečo univerzálnejšie.

 

Bytové dekorácie- Merkury Market

 

Sada uterákov do kúpeľne

Praktické vianočné darčeky sú skutočnou senzáciou, preto by ste sa mali rozhodnúť pre ich kúpu. Pod vianočný stromček môžete darovať okrem deky, prehozu a obrusu aj praktickú sadu uterákov do kúpeľne. Takéto súpravy sa zvyčajne skladajú z malého uteráka na tvár a ruky, stredného uteráka a veľkého uteráka, ktorý je niekedy veľký ako plážový uterák.

Sadu uterákov je možné zakúpiť v peknom balení, takže sa nebudete musieť starať o ďalšie balenie vianočného darčeka.

Atraktívne záclony a závesy do izby

Nemenej zaujímavým nápadom bude nákup záclon a závesov. Pripravené záclony hotové a závesy budú skvelým darčekom, ale stojí za to aspoň približne poznať veľkosť okien v dome príjemcu. To je dôležité najmä v prípade záclon a o niečo menej dôležité v prípade závesov.

Záclony a závesy nebudú vyzerať dobre v každej miestnosti, takže ak si nie ste istí, či bude vzor a farba textílií vhodná, prekvapte radšej iným doplnkom alebo sa rozhodnite pre univerzálnejšie modely. Nezabudnite, že v prípade pochybností sa môžete tiež jednoducho opýtať členov domácnosti, či bude takýto darček vhodný.

 

Pre koho bude vianočný darček v podobe textílii najvhodnejší?

Darčeky na Vianoce treba dávať od srdca, preto nie je dôležitá ich veľkosť či hodnota. Oplatí sa však kúpiť niečo, čo obdarovaného jednoducho osloví, aby sa darčeky trafili a sviatky sa stali výnimočným obdobím. Nie každému sa bude páčiť textil.

Malé deti budú určite preferovať hračky, no skutočným hitom môže byť praktická deka či mäkký vankúšik. Darčeky pre rodičov budú o niečo priaznivejšie pre myšlienku nákupu textílií. Pre dospelého sa oplatí kúpiť deku alebo posteľnú bielizeň. Obrus, posteľná bielizeň a prehoz bude dobrý nápad pre babku a dedka. Rodina zasa rada prijme darček so sadou uterákov - takáto praktická sada sa im určite bude hodiť.

 

Vianočné ozdoby, vianočné dekorácie- Merkury Market

 

Ako pekne zabaliť textil na Vianoce?

Vianočné darčeky by mali byť zabalené pekne – vďaka tomu sa sviatky stanú mimoriadne príjemnými. Na sviatky odporúčame ako baliaci papier s vianočným vzorom, tak aj praktické darčekové tašky. Textílie sú celkom mäkké doplnky, dajú sa ľahko zabaliť napríklad aj do darčekových vrecúšok. Vianoce sú spojené s jedinečnou, vrúcnou a rodinnou atmosférou.

Darčeky môžu zdôrazniť sviatočnú atmosféru a v tomto období sa každý bude cítiť výnimočne. S ponukou nášho internetového obchodu ľahko nájdete vianočný darček pre deti aj dospelého.

Určite si pozrite naše tipy na textil - tieto produkty sú skutočným hitom medzi vianočnými darčekmi.

 


 

Inšpirujte sa!

 

Ako vyzdobiť balkón na Vianoce - top 5 najzaujímavejších vianočných ozdôb


Krásne a lacné vianočné dekorácie do obývačky a jedálne


Trendy interiérového dizajnu na Vianoce 2021

Späť