Malá kúpeľňa kde má všetko svoje miesto

12.09.2022

Malá kúpeľňa v paneláku si vyžaduje veľmi dobré dispozičné riešenie. Tu záleží na každom centimetri štvorcovom. Zariadiť interiér tak, aby bol ergonomický, praktický a zároveň nezavalil prebytkom nábytku, spotrebičov a doplnkov, je celkom výzva. Nie je nič horšie ako malý, preťažený priestor.

V prípade ak hľadáte inšpiráciu alebo nápad, ako funkčne zariadiť interiér v kúpeľni, overte si, aké možnosti v tomto smere ponúka moderná kolekcia kúpeľňového nábytku Aruba! Naši špecialisti pripravili niekoľko zaujímavých riešení, ktoré vám pomôžu premeniť malú kúpeľňu na kráľovstvo pohodlia a relaxu.

Malá kúpeľňa so všetkým na svojom mieste nie je žiadny sen. So zostavou nábytku Aruba bude zariaďovanie malej kúpeľne hračkou!

 

Vybavenie kúpeľne- Merkury Market

 


V tomto článku:

1. Kúpeľňový nábytok Aruba moderný dizajn a nadčasová funkčnosť

2. Prečo sa oplatí siahnuť po nábytku Aruba?

3. Nábytok Aruba do malej kúpeľne - zostava, ktorá vybuduje jedinečnú atmosféru interiéru

4. Zariadenie kúpeľne s nábytkom Aruba

5. Aruba v minimalistickom prevedení - dokonalé duo do skutočne malej kúpeľne

6. Moderná kúpeľňa so zostavou Aruba - kombinácia, ktorá funguje

7. Nábytok Aruba v tmavom prevedení

8. ABC kúpeľňového stylingu



 

Kúpeľňový nábytok Aruba moderný dizajn a nadčasová funkčnosť

Kolekcia kúpeľňového nábytku Aruba je nezvyčajná zostava, ktorá zaujme ľahkým a moderným dizajnom a jedinečnou funkčnosťou. Korpusy vo farbe dreva v kombinácii s bielymi alebo sivými čelami vytvárajú ucelený, elegantný celok v atmosfére exotického SPA.

Elegantné tvary skriniek dodávajú kolekcii ľahkosť, ktorá je mimoriadne dôležitým prvkom usporiadania malej miestnosti. Zaoblené hrany skriniek sú opakom klasického nábytku. Tento nezvyčajný tvar dodáva kolekcii mimoriadny charakter a určitú jemnosť. Čelá bez úchytiek navyše odkazujú na najnovšie interiérové ​​trendy tejto sezóny.

 

Kúpeľňové doplnky- Merkury Market

 

Prečo sa oplatí siahnuť po nábytku Aruba?

Kolekciu Aruba tvoria stojace a závesné skrine v rôznych variantách. Rozmanitosť jednotlivých modulov umožňuje zostaviť individuálny a jedinečný set a zariadiť každý, aj veľmi malý interiér kúpeľne. Dobre presvetlená kúpeľňa so Systémom Aruba sa zmení na nepoznanie a určite bude vyzerať oveľa väčšia.

Za zmienku stojí, že Aruba je modulárna zostava, čo znamená, že zákazník môže jednotlivé prvky ľubovoľne kombinovať a vybrať si tie, ktoré najlepšie zodpovedajú jeho očakávaniam a zároveň veľkosti miestnosti, čiže na mieru.

Kolekcia Aruba osloví každého, kto hľadá originálne a moderné riešenia a funkčnosť.

 

Nábytok Aruba do malej kúpeľne - zostava, ktorá vybuduje jedinečnú atmosféru interiéru

Ako sme už spomenuli, usporiadanie kúpeľne si vyžaduje dobré plánovanie jednotlivých prvkov výzdoby.

Ako zariadiť nábytok v malej kúpeľni?

Zlaté pravidlo hovorí, že jednotlivé prvky je najlepšie umiestniť na jednu zo stien. Dodržaním tohto princípu kúpeľňového usporiadania môžete vytvoriť pohodlnú a funkčnú odkladaciu plochu.

 

Zariadenie kúpeľne s nábytkom Aruba

Vybavenie kúpeľne umiestnené v jednej línii pôsobí uceleným a prehľadným dojmom. Bohužiaľ, v malej kúpeľni nebude usporiadanie nábytku v rôznych častiach priestoru fungovať. Toto usporiadanie môže spôsobiť, že celé usporiadanie môže byť ohromujúce a samotná kúpeľňa nie je príliš funkčná. Môže sa ukázať, že počas používania bude nejaký nábytok jednoducho prekážať alebo zavadzať. Aj preto odporúčame do malej kúpeľne umiestniť všetko v jednej línii.

Rozmanitosť jednotlivých prvkov zostavy Aruba vám umožní dokonale rozvinúť líniu spodných aj horných skriniek.

Ako používať nábytok série Aruba v praxi? Tu sú najzaujímavejšie aranžmány!

 

Aruba v minimalistickom prevedení - dokonalé duo do skutočne malej kúpeľne

Aruba je modulárny nábytok, výberom jednotlivých prvkov zariadite úplne ergonomický interiér aj v malých kúpeľniach. O tom, že moduly sú veľmi praktickým riešením bez ohľadu na typ interiéru, netreba nikoho presviedčať. Náš prvý návrh je minimalistický set pozostávajúci z dvoch prvkov. Závesná dvojkomorová skrinka a skrinka pod umývadlo.

Aj keď sa môže zdať, že ide o skromnú verziu s veľmi obmedzeným úložným priestorom, v skutočnosti sa po bližšom preskúmaní ukazuje, že ide o mimoriadne priestranný nábytok, ktorý je ako stvorený do malých miestností, poskytuje optimálne miesto pre kozmetiku, toaletné potreby a čistiace prostriedky alebo uteráky.

Recept na funkčnú miestnosť!

Dvojdielna súprava je dobrým riešením do interiéru, kde potrebujete uvoľniť miesto pre vaňu alebo sprchovací kút.

 

Moderná kúpeľňa so zostavou Aruba - kombinácia, ktorá funguje

Náš druhý návrh je súbor pozostávajúci zo štyroch prvkov. Dve závesné skrinky, stĺpik a veľká komoda pod umývadlo. Ide o súpravu nábytku, ktorá dokonale vyplní dostupný priestor.

Jedným z najdôležitejších prvkov, bez ktorého si praktickú kúpeľňu len ťažko predstaviť, je umývadlová skrinka. V prezentovanej zostave tieto úlohy plní funkčná dvojzásuvková komoda, do ktorej sa bez problémov zmestí šikovná kozmetika.

Druhým prvkom je dvojkomorový stĺpik, ktorý na malej ploche ukazuje svoje neobmedzené možnosti. Môžete tu uložiť čistiace prostriedky, saponáty a všetko potrebné príslušenstvo na starostlivosť.

Kúpeľňový nábytok Aruba pekne zapadne do priestranných interiérov a veľkých kúpeľní, ale aj malých útulných miestností.

 

Nábytok Aruba v tmavom prevedení

Nábytok Aruba s tmavými čelami je moderná zostava, ktorá obsahuje: dve závesné skrinky, stĺpik a umývadlovú skrinku šírky 80 cm. Nábytková zostava má veľkú úložnú kapacitu, ktorú ponúkajú závesné skrinky. Závesná súprava Aruba je skvelá ponuka, vďaka ktorej bude kúpeľňa čistá.

Dobré osvetlenie kúpeľne je kľúčové aj pre peknú expozíciu nábytku. Za zváženie stojí trik s presvetlením interiéru, pretože tmavé priečelia môžu malú kúpeľňu trochu prehlušiť. Môžete použiť veľké zrkadlo alebo sklenené police, ktoré odrážajú svetlo a rozjasňujú interiér. Tu stojí za zmienku, že tmavý nábytok je ideálnym riešením pre veľké kúpeľne.

Elegantná kolekcia Aruba v módnej kombinácii čiernych nábytkových čiel lámaných dekorom dubu je vybavená aj bielym keramickým umývadlom. Ďalšou výhodou zvyšujúcou komfort používania zostavy Aruba je použitie systému mäkkého zatvárania, vďaka ktorému je zatváranie zásuviek a dvierok pomalé a tiché a špeciálny systém ich ťahá do úplne zatvorenej polohy. Vysoký štandard spracovania zabezpečí pohodlné používanie z ponuky na dlhé roky.

 

ABC kúpeľňového stylingu

Stojí za to pamätať, že kúpeľňa je miestom na relaxáciu. Preto by mala byť celá úprava dobre premyslená a konzistentná. Súprava Aruba bude dokonale ladiť s veľkými dlaždicami imitujúcimi mramor alebo betón. Klasický sprchový panel namiesto štandardnej vane, umožňujúci rýchle sprchovanie počas dňa.

Malá kúpeľňa musí byť kompaktná a praktická. Tu by mal mať každý predmet svoje miesto, nič netreba nechávať na náhodu. Pri výbere keramiky je potrebné pripomenúť, že svetlé farby sú spojencom malých interiérov, najmä tých, ktoré sú vyrobené z veľkých panelov v starých budovách. Malé, stiesnené kúpeľne sú miestnosti, ktoré môžu byť skutočne pohodlné a praktické.

 


 

Inšpirujte sa!

 

Dlaždice imitujúce mramor do kúpeľne


Akú farbu do kúpeľne zvoliť? Inšpirujte sa!


Ideálna podlaha v kúpeľni – laminátové, drevené či vinylové podlahy alebo dlažba?

Späť