Ako zariadiť útulnú obývačku? Vyberte si jedinečný nábytok značky Solletico!

28.11.2022

Útulná obývačka je interiér, ktorý nabáda k relaxácii, láka komfortom a dokonalým dizajnom. Je to v interiéri priestor, kde je všetko po ruke a zároveň na svojom mieste. Je to predsa miestnosť, kde sa každý cíti dobre a má svoje miesto.

Pri hľadaní inšpirácie pre atmosférickú, elegantnú obývačku často využívame hotové aranžmány známych dizajnérov. Myslíme konvenčným spôsobom a vytvárame mnoho druhov interiérov.

Čo ak by ste chceli výjsť z akceptovaného rámca a vytvoriť jedinečný a neopakovateľný priestor?

K tomuto usporiadaniu obývačky môže byť nápomocná nábytková zostava Solletico, ktorá je v súčasnosti novinkou na trhu a zdá sa byť skutočným interiérovým hitom.

Zistite, ako zariadiť obývačku s fantastickou kolekciou nábytku Solletico! Predstavujeme osvedčené riešenia na usporiadanie obývačky snov.

 

Obývacie steny- Merkury Market

 


V tomto článku:

1. Nábytok do obývačky Solletico, aká je to kolekcia?

2. Aké prvky nájdeme v kolekcii Solletico?

3. Útulná obývacia izba s kolekciou nábytku Solletico



 

Nábytok do obývačky Solletico, aká je to kolekcia?

Kolekcia nábytku Solletico je spojením nadčasového dizajnu a výnimočnej funkčnosti v ktorom je, jednoduchý kus nábytku zakončený módnymi prednými časťami z rybej kosti, má pevné kovové nohy a ozdobné rúčky – to sú hlavné prednosti kolekcie, ktoré sa odlišujú od iných podobných produktov.

Nábytok Solletico je perfektná zostava, s ktorou si môžete zariadiť útulnú obývačku v paneláku či dome. Vhodný výber farby použitej pri výrobe nábytku urobil ich vzhľad a štýl univerzálnym a nadčasovým. Útulný interiér sa dá ľahko zariadiť, potom bude mať silu prilákať členov domácnosti.

Solletico je návrh, ktorý sa hodí k rôznym štýlom. Úspešne zapadne do útulnej retro, boho či škandinávskej obývačky, nesamozrejmého vintage alebo art deco štýlu, ako aj strohého podkrovného štýlu.

Solletico je atmosférický a módny nábytok do obývačky z ponuky Merkury Market. Keď sa zavedie do interiéru, miestnosť pôsobí organizovanejšie a útulnejšie.

 

Aké prvky nájdeme v kolekcii Solletico?

Kolekcia nábytku Solletico je návrh pozostávajúci z mnohých prvkov rôznych tvarov, veľkostí a účelu a tým pádom môžu byť ideálne na to aby vytvorili práve pre Vás ideálnu zostavu. Nájdeme tu funkčné komody vo viacerých veľkostiach, elegantné presklené skrinky, TV skrinku, štýlové police, ale aj kávový stolík a malý konferenčný stolík.

Jednotlivé prvky spojené dohromady tvoria kompozície, ktoré vytvárajú útulný interiér. Stačí už len na sedenie kreslá a sedacia súprava, ktorá by mala byť vhodné zvolená k doplneniu aranžmánu.

 

Nábytok do obývačky- Merkury Market

 

Útulná obývacia izba s kolekciou nábytku Solletico

Ak si chcete zariadiť útulnú obývačku alebo obývačku s atmosférou, oplatí sa siahnuť po kolekcii Solletico.

Prečo? Z dvoch dôvodov.

V prvom rade pri zariaďovaní útulnej obývačky dbáme najmä na pohodlie a vhodný štýl nábytku. Sollettico - nábytok do obývačky je jednoducho navrhnutý tak, aby vo vnútri vytvoril útulnú, teplú, rodinnú atmosféru.

Po druhé, Solletico má veľa možností. Kolekcia je dostupná vo forme jednotlivých prvkov, ktoré si môže každý ľubovoľne kombinovať a skladať a vytvárať tak svoj vlastný štýl a útulnú atmosféru v obývačke.

Pomocou zostavy môžete nielen dokonale zariadiť obývačku, ale môžete aj oddelíť kuchynský kút v byte s otvorenými priestormi alebo aj v obývačke s kuchynským kútom.

Nábytok Solletico v kombinácii s teplým odtieňom stien, svetlými doplnkami a textíliami dodá celému stylingu útulnú atmosféru a zabezpečí jedinečný charakter interiéru. Zariadiť útulnú obývačku nie je však vôbec zložité. To nám uľahčí návrh interiéru vopred a správne usporiadanie jednotlivých prvkov výzdoby.

Útulná obývačka je miestnosť, ktorá by sa mala napĺňať harmóniou a teplom domova, jednoducho stvorená na oddych a relax s vašimi blízkymi. Ak máte radi domov, očarujúce interiéry a minimalistické, studené aranžmány sa vám vôbec nepáčia, nábytok Solletico pre interiérový dizajn bude trefou aj do čierneho!

Nábytok Solletico urobí obývačku mimoriadne útulnou a funkčnou. Vytvorte si v obývačke útulný kútik vzájomnou kombináciou akýchkoľvek prvkov.

 


 

Inšpirujte sa!

 

Ako vyčistiť rohovú sedačku a pohovku? Domáce spôsoby a prípravky z obchodu


Kde začať so zdobením domova - čo stojí za to vedieť?


Ako čistiť nábytok? Domáce spôsoby

Späť