Profil UW50 4mb

3,69 EUR / ks

Profil UW50 4mb

Kód: 4358120

3,69 EUR / ks


Tlač

Výrobca: BUDMAT

Kód: 4358120

Dostupnosť momentálne nedostupné

Šírka (mm):
50
Hrúbka (mm):
0,6
Dĺžka (m):
4
Typ sortimentu:
profil ścienny UW
Výška (mm):
30

Profil UW sa upevňuje na spodný, horný alebo bočný okraj ako východiskový prvok pre profily CW.
CW stenové profily sa používajú na stavbu oceľovej konštrukcie, ktorá drží k sebe sadrokartónové panely. To umožňuje rýchle a jednoduché tvarovanie priestoru pri zachovaní všetkých požadovaných noriem. Jednoduchosť konštrukcie rôznych tvarov stien na oceľových konštrukciách z profilov umožňuje takmer neobmedzené usporiadanie priestoru.
Stenové profily tvoriace stenovú konštrukciu, hoci sú v konečnom dôsledku neviditeľné, sú kľúčovým prvkom pri realizácii estetickej a trvanlivej steny.

NIE JE K DISPOZÍCII PRI INTERNETOVOM PREDAJI, PREDÁVA SA IBA V KAMENNÝCH

 

Aká je optimálna hrúbka omietky pre vnútorné steny?

Aká je optimálna hrúbka omietky pre vnútorné steny?

Užitočnosť a multifunkčnosť omietok je určite nespochybniteľná. Omietky chránia steny pred poškodením a nečistotami, plnia aj estetickú úlohu a umožňujú aj správny odvod vlhkosti zo stien. Dôležitý je v tomto prípade nielen typ omietky...

Ako položiť dlaždice na dosku osb?

Ako položiť dlaždice na dosku osb?

OSB dosky sú zaradené do skupiny stavebných materiálov, ktoré používame veľmi často a ochotne. Doska osb nie je nič iné ako drevený výrobok vyrobený z hoblín. Štiepky sa lisujú do dosiek pod vplyvom vysokého tlaku a vysokej teploty vďaka vodeodolnej/

Čo je styrobetón (polystyrénový betón)?

Čo je styrobetón (polystyrénový betón)?

Moderné stavebné materiály musia spĺňať mnoho rôznych požiadaviek. Trvácnosť, dobrá tepelná a zvuková izolácia, odolnosť proti baktériám, plesniam, vlhkosti a škodcom, ako aj požiarna odolnosť sú len niektoré z nich.