Usporiadanie mládežníckej izby s kolekciou nábytku Lorento

08.01.2023

Atraktívne a moderné usporiadanie detskej a mládežníckej izby si bude vyžadovať vhodný nábytok. Stojí za to rozhodnúť o kúpe vhodnej a zaujímavej súpravy - vďaka tomu bude všetok mládežnícky nábytok zachovaný v jednom štýle a usporiadanie zostane zaujímavé a konzistentné. V posledných rokoch sa veľkej obľube teší aj systémový nábytok, teda zostavy nábytku, ktoré si môžete sami ľubovoľne poskladať z prvkov dostupných u predajcu.

Preto sa systémový nábytok ľahšie zladí do daného interiéru ako zariadenie, ktoré je dostupné v hotovej, vopred zostavenej zostave. Izba pre mládež by mala byť vybavená praktickou sadou nábytku Lorento. Táto séria sa vyznačuje vysokou funkčnosťou a vysokou estetikou.

Tento nábytok do izby tínedžera, určite osloví, pretože je vhodný pre dievčatá a chlapcov a vďaka svojej pevnosti a odolnosti im bude slúžiť dlhé roky. Sami si môžete poskladať zaujímavú zostavu tak, aby obsahovala prvky, ktoré potrebujete, napríklad písací stôl, skriňu, posteľ a poličku.

 

NÁBYTOK DO DETSKEJ A TÍNEDŽERSKEJ IZBY LORENTO BIELA/NASH I

 


V tomto článku:

1. Čo je séria Lorento?

2. Prečo je nábytok Lorento ideálny pre usporiadanie izby pre mládež?

3. Aké prvky zo série Lorento možno použiť v izbe tínedžera?

4. Prečo sa oplatí kupovať systémový nábytok?

5. Aký nábytok zo série Lorento bude fungovať pri usporiadaní obývacej izby a domácej pracovne?



 

Čo je séria Lorento?

Nábytok do detskej izby je unikátny prvok, vďaka ktorému jednoducho vybavíte mládežnícku izbu. Táto mládežnícka kolekcia nábytku dokonale zapadne do módnych, moderných aranžérskych trendov.

Nábytok pre mládež z kolekcie Lorento vytvorí ideálne podmienky na učenie, hranie a oddych. Nábytok pre mládež Lorento je určený na svojpomocnú montáž. Dostupné sú v troch farebných variáciách: biela - dub, jaseň - fialová a jaseň - zelená. Vďaka vhodnej farebnej variácii ľahko zvýrazníte štýl obyvateľa a jeho charakter.

Veľkou výhodou nábytku z kolekcie Lorento bude nepochybne možnosť výberu rôznych variácií nábytku. Písacie stoly, postele, skrine, police a regály sú dostupné vo viacerých modeloch. Určite nájdete perfektné možnosti pre vás a vaše dieťa. Zistite, čo sme pripravili!

 

Nábytok do detskej izby

 

Prečo je nábytok Lorento ideálny pre usporiadanie izby pre mládež?

Súčasťou detskej izby by malo byť zariadenie, ktoré mu umožní dobre sa učiť, hrať sa a poskytne miesto na oddych a relax. Nábytok Lorento prezentovaný v našej ponuke vám umožní vytvoriť miestnosť, ktorá dokonale spĺňa všetky tieto požiadavky. Detská izba sa stane útočiskom pre vaše dieťa a vhodné vybavenie pomôže k správnemu vývoju dieťaťa.

Výhodou kolekcie Lorento je jej univerzálnosť. Zbierka detského sektorového nábytku pozostáva hneď z niekoľkých praktických samostatných prvkov ktoré sa spolu jednoducho kombinujú a spolu vytvárajú celistvý a veľmi funkčný komplet. vďaka čomu je detský sektorový nábytok hey vhodný pre dievčatá aj chlapcov. Z tohto dôvodu kolekcia bez problémov splní očakávania detí aj rodičov.

Produkty je možné zakúpiť samostatne a vytvoriť si vlastnú zostavu, ktorá bude ideálne vyhovovať veľkosti miestnosti a potrebám jej užívateľa. Mládežnícka kolekcia nábytku je vyrobená tak aby poukazovala na kvalitu funkčnosť a nadčasovosť. Veľkou výhodou nábytku Lorento bude aj ich odolnosť. Nábytok je odolný voči poškriabaniu a v izbe pre mladých vydrží dlhé roky. Navyše sú postavené tak, aby zabezpečili užívateľský komfort a bezpečnosť. Bezpečný a odolný nábytok je snom rodiča aj dieťaťa.

 

Aké prvky zo série Lorento možno použiť v izbe tínedžera?

Nábytok Lorento bude perfektne fungovať v detskej izbe, izbe pre teenagerov a je vhodný pre dievčatá aj chlapcov. Súprava, ktorú si kúpite, môže okrem iného obsahovať:

Pohodlná posteľ

ktorá zabezpečí vysoký komfort spánku. K posteli si môžete zakúpiť matrace z našej ponuky. Postele z kolekcie Lorento majú praktickú, výsuvnú zásuvku a otvorené police na uloženie doplnkových predmetov.

Skrine

rôznych šírok a praktické rohové skrine, pomocou ktorých bude ľahké správne spravovať dostupný priestor. Kapacita skríň je taká veľká, že nebudete mať väčšie problémy s uložením osobných vecí vášho dieťaťa. Praktické police v rôznych veľkostných variáciách. Regály je možné poskladať tak, že obsahujú iba otvorené výklenky, ale dostupné sú aj modely s výklopnými dvierkami a zásuvkami.

Písacie stoly

so zásuvkou a policou, ktoré poskytnú miesto na štúdium a rozvíjanie vlastných záujmov. Praktický a pohodlný písací stôl do detskej izby je nevyhnutným vybavením, v kolekcii Lorento je dostupný v rovnej alebo rohovej verzii. Písací stôl je vybavený sadou políc alebo zásuviek, ideálne pre deti a tínedžerov.

Funkčné závesné police

ktoré sú ideálne na odkladanie kníh a zošitov. Je to tiež miesto pre hračky a trofeje.

Nočné stolíky

ktoré sú umiestnené vedľa postele. Najlepšie miesto pre nočnú lampu a drobnosti. Nočný stolík je možné umiestniť hneď vedľa postele alebo tak, aby jeho používanie bolo pre dieťa pohodlnejšie.

Jedinečné komody

so zásuvkami alebo výklenkami. Sú o niečo menšie ako skriňa, no výborne poslúžia na odkladanie detského oblečenia, hračiek a osobných vecí. Komoda so zásuvkou bude skvelou výbavou na triedenie vecí, tak si ju určite vyskúšajte.

 

nábytok zo série Lorento

 

Prečo sa oplatí kupovať systémový nábytok?

Praktický nábytok Lorento je skvelou voľbou pre usporiadanie mládežníckej izby. S takouto sériou je ľahké vybaviť detskú izbu a izbu pre mládež praktickými a odolnými prvkami, ktoré budú mladému človeku slúžiť dlho. Celok zachovaný v jednej farbe - prevedenia sú veľmi praktické vďaka čomu je jednoduché zariadiť v jednom štýle akýkoľvek aranžmán.

Určite stavte na sériu Lorento, keď chcete svojmu dieťaťu zariadiť izbu. Písací stôl, skriňa s policami, koľajnička na vešiaky alebo zásuvky, polica na drobnosti a pohodlná posteľ sú len niektoré z prvkov tejto jedinečnej kolekcie.

 

Aký nábytok zo série Lorento bude fungovať pri usporiadaní obývacej izby a domácej pracovne?

Nábytok z kolekcie Lorento je vhodný nielen do izby pre mladých. Zariadenie je možné použiť na usporiadanie obývacej izby alebo predsiene. V obývačke sa osvedčí najmä biely nábytok Lorento s dekormi s farbou a vzorom prírodného dreva.

Môžete tu využiť police, skrine a police. Z týchto prvkov možno vytvoriť praktickú obývaciu stenu do obývačky. Predsieni zase prospejú praktické a mimoriadne priestranné skrine. Vzhľadom na to, že sú k dispozícii rôzne veľkosti skriniek, v závislosti od dostupného priestoru je možné umiestniť príslušný produkt alebo produkty.

V predsieni sa uplatnia aj police s výklopnými dvierkami a zásuvkami. Je to dobré miesto na uloženie oblečenia a doplnkov, ako sú šály, čiapky alebo rukavice. Písací stôl z kolekcie Lorento je navyše možné použiť aj v domácnosti na usporiadanie domácej pracovne. Stôl so zásuvkami a policami sa oplatí umiestniť vedľa regálov a políc - to určite zvýši efektivitu práce.

 


 

Inšpirujte sa!

 

Práca doma - vyberáme pohodlnú kancelársku stoličku


Písací stôl pri okne - je to dobrý nápad? Odporúčame, ako nastaviť stôl v študentskej izbe


Farebne a rozprávkovo – ako zariadiť detskú izbu?

Späť