Adventný kalendár - nočné nákupy v e-shope so zľavovým kódom 10%

09.12.2022

Pravidlá propagačnej akcie „ Adventný kalendár - nočné nákupy v e-shope so zľavovým kódom 10%”” pre zákazníkov internetového obchodu MERKURY MARKET www.merkurymarket.sk

(ďalej aj ako "pravidlá")


 

1. Všeobecné ustanovenia

  1. Tieto pravidlá upravujú práva a povinnosti zmluvných strán v rámci propagačnej akcie s názvom „Adventný kalendár - nočné nákupy v e-shope so zľavovým kódom 10%”” (ďalej aj ako „pravidlá”) ako aj podmienky tejto akcie, ktorá je organizovaná spoločnosťou MERKURY SHOP s.r.o., sídlom Duklianska 11, 080 01 Prešov, IČO: 51 231 735, pričom táto akcia sa vzťahuje výhradne na internetový obchod www.merkurymarket.sk.


 

2. Slovník pojmov

  1. Organizátor akcie: MERKURY SHOP s.r.o., sídlom Duklianska 11, 080 01 Prešov, IČO: 51 231 735.

  2. Zákazník : fyzická osoba, ktorá má najmenej 16 rokov, právnická osoba alebo organizačná jednotka bez právnej subjektivity, ktorá počas ustanoveného obdobia nakupuje za podmienok stanovených v týchto pravidlách.

  3. Akcia : propagačná kampaň určená zákazníkom internetového obchodu organizátora akcie, ktorá sa uskutočňuje na www.merkurymarket.sk v súlade s týmito Pravidlami, zahŕňa použitie zľavového kódu zákazníkom a zníženie cien vybraných výrobkov, ktoré zákazník kúpil prostredníctvom internetového obchodu o 10%, v prípade ak sa na nich táto akcia vzťahuje.

  4. Zľavový kód: zľavový kód s označením NOC10, ktorého použitie oprávňuje zákazníka na nákup vybraných druhov výrobkov s 10% zľavou, v prípade ak nie je uplatnenie zľavy vylúčené týmito pravidlami.

  5. Pravidlá : tento dokument, ktorý definuje podmienky účasti zákazníka na akcii ako aj pravidlá a podmienky propagačnej akcie.

  6. Kategórie tovaru alebo konkrétny tovar, na ktorý/é je možné uplatniť zľavu zo zľavového kupónu bude v priebehu trvania akcie vždy oznámená/o zákazníkom v daný deň platnosti kupónu pre danú kategóriu cca okolo 17:00 hod oznámením alebo reklamným bannerom umiestneným na internetovej stránke www.merkurymarket.pl. Organizátor si vyhradzuje právo kedykoľvek upraviť čas oznámenia kategórie tovaru podľa vlastného uváženia podľa svojich prevádzkových možností a iných potrieb


 

3. Trvanie a rozsah akcie

  1. Akcia trvá od 09.12.2022 od 20:00 hod do 23.12.2022 do 23:59 hod (vrátane) a vzťahuje sa výhradne iba na nákupy v internetovom obchode organizátora akcie t.j. nákupy v e-shope na internetovej stránke www.merkurymarket.sk . Akcia je zároveň v priebehu dňa časovo limitovaná, akcia sa vzťahuje na nákup všetkých nezľavnených výrobkov výhradne na tzv. nočné nákupy tj akékoľvek objednávky v e-shope, ktoré zákazník zrealizuje v čase od 20:00 do 8:00 hod nasledujúceho dňa, pričom je možné ju uplatniť iba na tovar určený organizátorom akcie.

  2. Akcia sa vzťahuje výhradne na nákup kategórií tovaru alebo vybraného tovaru, ktoré sú určené organizátorom akcie, pričom sa vzťahuje výhradne na nezľavnené výrobky/tovar.

  3. .Akciu nie je možné kombinovať s inými reklamnými kampaňami, akciami, zľavovými kupónmi a výpredajmi alebo už platnými zľavami, ktoré poskytuje Organizátor akcie.

  4. Akcia sa nevzťahuje na zákazníkov, ktorí uskutočňujú nákup takého množstva tovaru, ktorý nezodpovedá bežnej spotrebe jednej domácnosti. V prípade, že kupujúci nakúpi množstvo tovaru, ktoré presahuje bežnú spotrebu jednej domácnosti nevzťahujú sa naňho táto akcia.


 

4. Podmienky účasti na akcii

  1. Aby bolo možné akciu využiť, musí zákazník pred zadaním objednávky, v stanovenom časovom období rámci rozhrania košíka vložiť do príslušného okna zľavový kód NOC10.

  2. Po kliknutí na použitie zľavového kódu sa pod výrobkom, na ktorý sa zľava vzťahuje, zobrazí správa „Zľava vyplývajúca zo zľavového kódu (NOC10)“.

  3. V ostatnom rozsahu platia na nákup Zákazníka Všeobecné obchodné podmienky a reklamačný poriadok internetového obchodu Merkury Market – platné od dňa 11.03.2022 (ďalej aj ako „VOP“).

  4. Neuvedenie zľavového kódu znamená, že Zákazník si neuplatnil právo na využitie akcie v súvislosti s daným nákupom. V takejto situácii, v okamihu odoslania objednávky, stráca právo využiť zľavu vo vzťahu k uskutočnenému nákupu. Zľavu nie je možné uplatniť dodatočne.

  5. Organizátor nezodpovedá za akékoľvek technické problémy spojené s odoslaním a doručením objednávky. Za zrealizovanú objednávku sa považuje objednávka, ktorá bola odoslaná zákazníkom organizátorovi akcie ako to predávajúcemu a zároveň bola organizátorovi akcie aj doručená v stanovenom časovom úseku.

 

5. Sťažnosti a podnety voči konaniu akcie

 

  1. Sťažnosti týkajúce sa priebehu akcie môžu Zákazníci podať organizátorovi akcie kedykoľvek počas trvania akcie a po jej skončení, najneskôr však do 7 dní od dátumu skončenia akcie.

  2. Organizátor bude prihliadať iba na sťažnosti podané písomne.

  3. Dňom prijatia sťažnosti je deň jej potvrdeného osobného prijatia v sídle Organizátora akcie alebo dátum poštovej pečiatky v prípade sťažnosti podanej listom alebo dátum prijatia emailovej správy.

  4. Sťažnosť musí obsahovať:

a) kontaktné údaje: meno a priezvisko, adresu prípadne iný kontakt napr. telefónne číslo, e-mailovú adresu;

b) presný popis a odôvodnenie sťažnosti;

c) ak sa sťažnosť týka konkrétneho nákupu potom aj dátum a miesto nákupu, číslo a kópiu daňového dokladu preukazujúceho účasť na akcii;

d) dátum a podpis.

  1. Lehota na posúdenie sťažnosti je 30 dní odo dňa jej doručenia organizátorovi akcie.

  2. Oznámenie o výsledku posúdenia sťažnosti bude odoslané žiadateľovi do 30 dní od dátumu doručenia podnetu/sťažnosti.

  3. Rozhodnutie organizátora akcie týkajúce sa sťažnosti je konečné a nie je voči nemu prípustné odvolanie.

  4. Po vyčerpaní prostriedkov podľa reklamačného poriadku má Zákazník právo uplatniť svoje nároky na súde prípadne využiť mimosúdne riešenie spotrebiteľských sporov. Pravidlá mimosúdneho riešenia spotrebiteľských sporov a povinností podnikateľov v tomto rozsahu stanoví zákon č. 250/2007 Z.z., o ochrane spotrebiteľa. Podrobné informácie pre zákazníka , ktorý je spotrebiteľom, o využití mimosúdneho riešenia reklamácií a uplatnenia nárokov a ich podmienky sú dostupné na internetových stránkach www.economy.gov.sk.

 

6. Ochrana osobných údajov

    1. Zákazník je dotknutá osoba v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (nazývané ďalej aj "nariadenie").

    2. Organizátor je prevádzkovateľom osobných údajov v súlade s nariadením a v súlade s ust. §19 a §20 zákona č.18/2018Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov . Pri tejto propagačnej akcii sa osobné údaje Zákazníka – dotknutej osoby ako pri bežnej objednávke/nákupe v e-shope v súlade s ust. čl. 12 ods. 12.2 pododsek 12.2.3 VOP v nevyhnutnom rozsahu a zaznamenávané za účelom ich nevyhnutnosti na uzatvorenie a plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba podľa § 13 ods. 1 písm. b) zákona alebo čl. 6 ods. 1 písm. b) nariadenia (ďalej len "spracovanie na základe zmluvy"). Zákazník berie na vedomie, že k spracovaniu osobných údajov môže dôjsť aj následne z dôvodu oprávneného záujmu organizátora v priebehu zmluvného vzťahu alebo za účelom uplatnenia práv a povinností zákazníka vyplývajúcich z účasti na tejto akcii napr. v priebehu podania sťažností, a pod.

    3.  Dotknutá osoba má právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom, ktoré sú o nej spracúvané, právo na opravu osobných údajov, právo na vymazanie, alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov, právo namietať voči spracúvaniu osobných údajov, právo na neúčinnosť automatizovaného individuálneho rozhodovania vrátane profilovania, právo na prenosnosť osobných údajov, ako aj právo podať návrh na začatie konania dozornému orgánu. V prípade ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby, dotknutá osoba má právo kedykoľvek svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov odvolať. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Dotknutá osoba môže uplatniť svoje práva zaslaním emailu na adresu: , alebo písomne na adresu prevádzkovateľa.

    4. Všetky osobné údaje poskytnuté Kupujúcim v rámci jeho zákazníckych aktivít na e-shope prevádzkovateľa (okrem iného napríklad: výberu tovaru, objednávky tovaru, reklamácie tovaru či zákazníckej registrácie prostredníctvom e-shopu predávajúceho), v súvislosti s realizáciou zmluvy alebo v súvislosti s výkonom marketingu Prevádzkovateľa sú zhromažďované, spracovávané a uchovávané podľa osobitného dokumentu „Politika súkromia (ochrana osobných údajov)", ktorý je dostupný na https://www.merkurymarket.sk/politika-skromia/.

    5. Ďalšie informácie týkajúce sa ochrany osobných údajov nájdete na internetovej stránke v sekcii osobných údajov https://www.merkurymarket.sk/vop/a https://www.merkurymarket.sk/osobne-udaje/.


 

7. Záverečné ustanovenia

  1. Organizátor akcie si vyhradzuje právo zmeniť pravidlá aj počas trvania akcie.

  2. Organizátor akcie si vyhradzuje právo z dôležitých prevádzkových či obdobných dôvodov jednostranne upraviť, doplniť či inak zmeniť tieto podmienky akcie, a to aj počas jej trvania. Organizátor akcie je oprávnený akciu bez náhrady kedykoľvek zrušiť, a to aj bez udania dôvodu, je však povinný zrušenie akcie oznámiť aspoň 24 hodín vopred oznámením na internetových stránkach www.merkurymarket.sk.

  3. Tento dokument predstavuje úplné pravidlá akcie. Základné informácie o akcii môžu byť v celej alebo skrátenej podobe uvedené tiež na súvisiacich propagačných materiáloch organizátora, príp. na internetovej stránke organizátora. V prípade rozporu medzi týmito podmienkami akcie a informáciami uvedenými v propagačných či súvisiacich materiáloch určených zákazníkom platí znenie týchto úplných podmienok.

  4. Tieto podmienky akcie sú k dispozícii všetkým zákazníkom na internetových stránkach www.merkurymarket.sk najmenej počas trvania akcie.

Späť