Trenčín - ODBORNÝ PREDAJCA

Dátum zverejnenia: 19.03.2024

Neustály rozvoj a úspechy, ktoré dosahujeme, by neboli možné bez našich zamestnancov.

Práve oni vytvárajú charakter a jedinečnú osobnosť našej spoločnosti.

Preto sa snažíme oceňovať angažovanosť našich zamestnancov a zabezpečiť im stabilné pracovné zázemie.

Hľadáme otvorených a dynamických ľudí, pre ktorých je práca v obchode vášňou. Ak sú Vám tieto hodnoty blízke, pridajte sa k nám.

Pracovná náplň:

- denná kontrola oddelenia a jeho príprava na otvorenie,

- propagácia a predaj sortimentu,

-starostlivosť o vizuálnu stránku predajne a priebežné dopĺňanie regálov,

- asistencia a poradenstvo zákazníkom.

Výhodou je prax v oblasti predaja alebo zákazníckeho servisu.

Mzdové podmienky:

- mesačná mzda sa pohybuje v rozpätí 866 - 1 600 EUR brutto,

- výsledná mzda zamestnanca pozostáva zo základnej mzdy + zákonných príplatkov (nadčas, sobota, nedeľa) + mesačných odmien (vyplácané na základe výkonu a dochádzky),

- priemerná čistá mzda zamestnanca po skúšobnej dobe sa môže pohybovať v rozpätí 900 - 1200 EUR.

Pracovná doba:

- základný týždenný pracovný čas je 40 hodín a je nerovnomerne rozvrhnutý v rozmedzí otváracích hodín predajne od pondelka do nedele,

- väčšinou vychádzajú 3 voľné dni do týždňa (treba však počítať aj s 12tkami a prácou cez víkend).

Zamestnanecké benefity:

- mesačné odmeny,

- ročné odmeny,

- vianočné poukážky,

- "obedná" prestávka (30 min.) sa nenadrába.

Informujeme Vás, že spoločnosť MERKURY SHOP s.r.o., Duklianska 11, 080 01 Prešov, spracúva Vaše osobné údaje za účelom uskutočnenia tohto a prípadne aj ďalších výberových konaní.

Informáciu podľa §19 a §20 Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov nájdete na www.merkurymarket.sk/osobne-udaje/.

Späť

Spoločnosť MERKURY SHOP s.r.o. ako prevádzkovateľ predajní MERKURY MARKET upozorňuje  na podvodné konanie na Facebook-u!!

Upozorňujeme, že podľa našich informácií sa na Facebook- u objavujú podvodné  pracovné ponuky na pozície v našich predajniach MERKURY MARKET od osôb/ z facebook - ových profilov, ktoré nie sú na to oprávnené!!!

Spoločnosť MERKURY SHOP s.r.o. sa dištancuje od fiktívnych ale aj reálnych profilov vytvorených na Facebook-ových stránkach, ktoré pod zámienkou hľadania nových zamestnancov do našich predajní MERKURY MARKET podvodne vyžiadavajú kópie osobných dokladov, osobné údaje a iné dôverné informácie, ktoré môžu byť následne zneužité.

Upozorňujeme, že naša spoločnosť nepoverila žiadne fyzické osoby resp. facebook-ové profily fyzických osôb zverejňovaním pracovných ponúk  na Facebook-u či zberom osobných údajov v mene spoločnosti Merkury Shop s.r.o.!

Prosíme prípadných uchádzačov o prácu v predajniach MERKURY MARKET, v žiadnom prípade nereagujte na neoficiálne pracovné ponuky do predajní MERKURY MARKET a nezdieľajte Vaše osobné údaje  a kópie dokladov na základe pracovných ponúk zverejnených vyššie uvedeným spôsobom!

Naše pracovné ponuky zverejňujeme výhradne na oficiálnej internetovej stránke Merkury Market (https://www.merkurymarket.sk/kariera/aktualne-hladame/), na oficiálnej Facebook-ovej stránke Merkury Market Slovakia  (https://sk-sk.facebook.com/MerkuryMarketSlovakia) a na oficiálnych pracovných portáloch ( Profesia, IST).

Prosím preverte si  vždy akékoľvek podozrivé pracovné ponuky!!