Súprava záhradného technorattan nábytku Komplet čierný 1+6

299,00 EUR / set

Súprava záhradného technorattan nábytku Komplet čierný 1+6

Kód: 8058316

299,00 EUR / set

Quatro

Tlač
Farba
czarny
coffee

Výrobca: MERKURY MARKET

Kód: 8058316

Dostupnosť momentálne nedostupné

Rozmery stola (cm):
150x90x70
Počet stoličiek:
6
Poťahový materiál:
technorattan
Materiál rámu:
kov
Otvor na dáždnik:
nie
Stohovacie stoličky:
tak
Vrátane vankúšov:
nie

Sada, vyrobená s maximálnou presnosťou, pozostávajúca zo 4 komfortných a zároveň štýlových stoličiek s textúrou sedadiel a vysokým, stabilným stolom, poskytne svojim užívateľom najvyššie pohodlie pri používaní. Praktický multifunkčný set je určený na použitie vonku. Vysoký stôl je taktiež praktický pri stolovaní. Pohodlné technoratanové kreslá poskytujú funkčnosť a eleganciu. Vďaka univerzálnej čiernej farbe technoratanu a zatemnenej stolovej doske taktiež vyhovuje moderným interiérom. Ak potrebujete viac sedadiel, odporúčame si zakúpiť samostatné kreslá Haiti alebo Haidi.

DOBRE VEDIEŤ:
* Technorattan (tiež známy ako umelý ratan) - je plast vyrobený z vystuženého polyetylénového vlákna HPDE alebo polyuretánu, ukladaný do vzoru, farby a vlastnosti prírodného ratanu. Výhodou polyratanového nábytku je jeho vysoká odolnosť proti nepriaznivým poveternostným podmienkam, najmä proti UV žiareniu.
* Tvrdené sklo je päťkrát odolnejšie proti poškodeniu ako bežné sklo a odolné voči tzv „Tepelný šok“, to znamená rýchle zmeny teploty (na vyhriaty stôl môžete dať chladený alebo mrazený riad a naopak). Ak dôjde k puknutiu v dôsledku mechanického poškodenia, rozpadne sa na malé kúsky s neostrými hranami.

PRODUKT K DISPOZÍCII V KAMENNEJ PREDAJNI

Produkt je dostupný iba v: Bratislava - Devínska Nová Ves, Zvolen.

Kolekcia
Odporúčané výrobky
Z čoho urobiť plné zábradlie na schody?

Z čoho urobiť plné zábradlie na schody?

Schodisko je architektonický prvok, ktorý navzájom spája dve podlažia a umožňuje voľnú komunikáciu medzi týmito podlažiami. Pre bezpečnosť, ako aj pre zvýšenie estetiky sú pri schodoch umiestnené balustrády a zábradlia.

Ako navrhnúť záhradu na pozemku s veľkým svahom?

Ako navrhnúť záhradu na pozemku s veľkým svahom?

Krásne riešené záhrady sú pýchou majiteľa a miestom príjemného oddychu. V záhrade na dvore môžete relaxovať a stretávať sa s priateľmi, je to tiež miesto pre rodinnú zábavu a lenivý relax na plnom slnku. Každý by chcel mať zaujímavú ...

Ako vyrobiť domček pre hmyz? Jednoduchý projekt domčeka pre hmyz

Ako vyrobiť domček pre hmyz? Jednoduchý projekt domčeka pre hmyz

Hmyz hrá v ekosystéme mimoriadne dôležitú úlohu. Nielenže opeľujú rastliny, ale sú tiež nevyhnutné pre udržanie biologickej rovnováhy. Na podporu populácie hmyzu v našom prostredí stojí za to vytvoriť pre nich špeciálne domčeky. Vďaka tomu im poskytneme b