Zobraz kategórie 
FILTRUJTE VÝROBKY
Filtry
Cenové rozpätie
EUR
EUR
Predpokladaná lehota dodania:
Hľadaj
Zoraď podľa:
zoraď
filtruj
Super tovar
LETÁKOVÁ AKCIA
Akcia
Výpredaj

Vysávač na popol 20L

55,00 EUR / ks
EUR / ks
Super tovar
LETÁKOVÁ AKCIA
Akcia
Výpredaj

Vysávač na popol 20L

49,99 EUR / ks
EUR / ks

Vysávače na popol

Vysávače na popol sú veľmi špecializované nástroje, ktoré dokonale zvládnu prach a popol, ktorý zostal po spálení krbu v krbe. Je to špeciálne zariadenie a nemalo by sa nahradiť štandardným vysávačom, pretože prach a popol ho môžu zničiť.

Vysávače na popol - Merkury Market

Ako zvoliť vysávač pre krb?

Ak uvažujete o kúpe popolčeka, porozmýšľajme, či pre nás bude vhodnejší vysávač s vreckom alebo bez vrecka. Toto je základné rozdelenie týchto špecializovaných zariadení:

  • vysávače s vreckom na prach - v zásade sa dá povedať, že sú konštrukciou podobného zariadenia ako štandardné vysávače. Rozdiel je v tom, že sú zosilnené lepšími filtrami. Jedná sa o celkom univerzálne a mimoriadne praktické nástroje. Sú však o niečo menej účinné ako bezsáčkové vysávače. Na druhej strane je možné povedať, že odstránenie vrecka na prach je oveľa jednoduchšie ako čistenie vnútra vysávača bez vrecka.
  • Bezsáčkové vysávače - ich prevádzka je založená na rovnakom riešení ako cyklónový vysávač. Vynikajú pri zbere popola a dokonca aj malého prachu. Takmer 100% zabraňuje opätovnému opeleniu. Problémom však môže byť čistenie nádrže, v ktorej sa hromadí prach a popol. Napriek týmto nepríjemnostiam sú profesionálne vysávače väčšinou bez vrecka. Je to preto, že sú účinnejšie a lepšie odstraňujú kontaminanty.

Ukazuje sa, že použitie popolčekových vysávačov nemusí byť také obmedzené. Budú sa vysporiadať so stavebným prachom, ako aj s čistením krbu, čo môže byť pre štandardné vysávače príliš náročné. Môžete tiež použiť krbové vysávače na čistenie pecí na CO a na tuhé palivo. Niektoré modely tohto typu zariadenia môžu tiež odstrániť nečistoty z vody a za mokra.

Vysávače popola sú špecializované zariadenia. V online obchode Merkury Market neexistuje dostatok zariadení, ktoré majú rôzne využitie. Ďalej ponúkame presné meracie, obkladové a pneumatické náradie.

V našej ponuke si každý zákazník nájde niečo pre seba- krbové a ventilačné rošty

Na našich pobočkách obchode si každý zákazník nájde niečo, čo sa mu páči. Ponúkame veľa produktov v rôznych cenových reláciách - sme pripravení predstaviť zákazníkovi riešenie pre každý rozpočet. Ak očakávate vysokú kvalitu, u nás nájdete tie správne produkty.