Súprava záhradného ratanového nábytku Rhodes hnedá

1799,00 EUR / set

Súprava záhradného ratanového nábytku Rhodes hnedá

Kód: 8065212

1799,00 EUR / set

Quatro

Tlač
Farba
szary
brązowy
grafitowy

Výrobca: MERKURY MARKET

Kód: 8065212

Dostupnosť momentálne nedostupné

Rozmery pohovky:
I: 156x94x77, II: 213x93x77
Počet miest na sedenie:
6
Vrátane vankúšov:
áno
Farba vankúšov:
šedá
Farba nábytku:
hnedá
Materiál dosky:
tvrdené sklo
Materiál rámu:
hliník
Stolík v zostave :
áno
Kreslo v zostave :
áno

Masívny záhradný set pre veľké terasy a záhrady. Precízne spracovanie a elegancia sú hlavné prednosti tohto setu. Veľké, hrubé vankúše, široké a ľahké lakťové opierky, samostatné stolíky zaručia maximálne pohodlie a komfort až pre 6 osôb. Sklenené dosky stolov sú upevnené niekoľkými prísavkami, takže nemusíte mať strach zo skĺznutia. Celej sade dodáva charakter plocho pletený technoratan a široké ukončeia na okrajoch každej časti. Napriek svojim rozmerom je súprava veľmi ľahká vďaka hliníkovej konštrukcii, ktorá navyše umožní používanie v každom ročnom období. Elegancia a funkčnosťspôsobia, že každý si tento nábytok všimne. Dva samostatné stolíky štvorcový a okrúhlý sú veľmi funkčné a môžno ich rúzne rozostaviť, podľa potrieb. Sada je sa predáva montovaná, nie je potrebná samostatná motáž, stačí ju vybrať z obalu a ľubovoľne usporiadať. Veľmi ľahko sa čistí, stačí utrieť vlhkou handričkou.

Rozmery modulu (cm):
Malá pohovka: 156x94x77
Väčšia pohovka: 213x93x77
Kreslo: 96x93x77
Konferenčný stolík I: 114x66x42

Konferenčný stolík II: Ø 57x55

DOBRE VEDIEŤ:
* Technorattan (tiež známy ako umelý ratan) - je plast vyrobený z vystuženého polyetylénového vlákna HPDE alebo polyuretánu, ukladaný do vzoru, farby a vlastnosti prírodného ratanu. Výhodou polyratanového nábytku je jeho vysoká odolnosť proti nepriaznivým poveternostným podmienkam, najmä proti UV žiareniu.
* Tvrdené sklo je päťkrát odolnejšie proti poškodeniu ako bežné sklo a odolné voči tzv „Tepelný šok“, to znamená rýchle zmeny teploty (na vyhriaty stôl môžete dať chladený alebo mrazený riad a naopak). Ak dôjde k puknutiu v dôsledku mechanického poškodenia, rozpadne sa na malé kúsky s neostrými hranami.
* Hliníkový rám v nábytku im dáva odolnosť, stabilitu a predovšetkým ľahkosť vďaka najnovším technológiám rafinácie a rafinácie. Hliník má antikorózne vlastnosti a je veľmi ľahko čistiteľný.


Výška: 1.8 m
Šírka: 1.4 m
Dĺžka: 2.6 m
Hmotnosť : 113 kg
Množstvo: 1 ks

Kolekcia
Odporúčané výrobky
Ako vyrobiť domček pre hmyz? Jednoduchý projekt domčeka pre hmyz

Ako vyrobiť domček pre hmyz? Jednoduchý projekt domčeka pre hmyz

Hmyz hrá v ekosystéme mimoriadne dôležitú úlohu. Nielenže opeľujú rastliny, ale sú tiež nevyhnutné pre udržanie biologickej rovnováhy. Na podporu populácie hmyzu v našom prostredí stojí za to vytvoriť pre nich špeciálne domčeky. Vďaka tomu im poskytneme b

Z čoho urobiť plné zábradlie na schody?

Z čoho urobiť plné zábradlie na schody?

Schodisko je architektonický prvok, ktorý navzájom spája dve podlažia a umožňuje voľnú komunikáciu medzi týmito podlažiami. Pre bezpečnosť, ako aj pre zvýšenie estetiky sú pri schodoch umiestnené balustrády a zábradlia.

Ekologické odstraňovanie buriny – domáce prostriedky na udržanie poriadku v záhrade

Ekologické odstraňovanie buriny – domáce prostriedky na udržanie poriadku v záhrade

Pred vynájdením a použitím dnes populárnych herbicídov sa s burinou celkom dobre zaobchádzalo. Vyžadovalo si to viac práce, ale nevystavovalo prírodné prostredie nepriaznivým vplyvom chemických zlúčenín, bolo šetrné aj k plodinám, okrasným rastlinám a živ