Systém Nábytok Niko CPLP10 D30 Polica

20,00 EUR / ks 14,00 EUR / ks

Systém Nábytok Niko CPLP10 D30 Polica

Kód: 3336924

14,00 EUR / ks

20,00 EUR / ks
Tlač

Výrobca: MERKURY MARKET

Kód: 3336924

Dostupnosť iba v kamenných predajniach

Šírka (cm):
110
Výška (cm):
10
Hĺbka (cm):
23
Kolekcia:
NIKO
Hmotnosť (kg):
5
Farba:
imitácia svetlého dreva

VÝPREDAJ - posledné kusy sú k dispozícii iba na vybraných predajniach s osobným odberom. Produkt k dispozícii v kamennej predajni: Prešov, Banská Bystrica, Trnava, Lučenec,


Produkt dostupný do vypredania zásob.

 

Závesná polica Niko od výrobcu Forte je nábytok pre zákazníkov, ktorí hľadajú synergiu medzi modernosťou a minimalizmom. Bude perfektne dopĺňať usporiadanie modernej obývacej izby, jedálne, spálne alebo miestnosti pre mládež. Závesná polica Niko je dokonalým miestom pre knihy, fotografie alebo suveníry.

Montáž korkového obloženia

Montáž korkového obloženia

Moderné aranžmány sú výsledkom neustáleho hľadania zaujímavých riešení. Dôležitá je úprava interiéru, ako aj zariadenie a vhodné doplnky. Objavuje sa čoraz viac zaujímavých nápadov, najmä pokiaľ ide o dokončenie a usporiadanie stien.

Click vinylové panely - odkiaľ pochádza ich popularita a ako vyzerá montáž?

Click vinylové panely - odkiaľ pochádza ich popularita a ako vyzerá montáž?

V porovnaní s laminovanými panelmi je vinylová podlaha relatívne novým riešením usporiadania na trhu, ale rýchlo si získava popularitu. Nie je to prekvapením, vzhľadom na jeho estetický vzhľad, vynikajúce výkonové parametre a jednoduchú montáž.

Čo je gres? Kde sa dá použiť?

Čo je gres? Kde sa dá použiť?

Obklady a dlažby už roky dominujú v interiéroch našich domov, bytov, garáží, kancelárií a mnohých iných úžitkových priestorov. Sú neoddeliteľnou súčasťou povrchovej úpravy podláh a stien. Pri výbere sa oplatí vedieť, do ktorých skupín sa delia a aká je...